1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Pessac

Vakantiehuizen met privé zwembad in Pessac

Geniet van een fijne vakantie in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust in het plaatsje Pessac ? Selekteer uw... vakantiehuis in ons ruime aanbod van vakantie villas met privé zwembad in Pessac. Voor een geslaagde vakantie in de Gironde, zoek met filters op onze lijst van vakantiehuizen in Pessac en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken.

Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen met privé zwembad in Pessac of in de omliggende plaatsjes zoals : Vakantiewoning met privé zwembad in Libourne

Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan (op 4 km van Pessac)
Vakantiehuis met privé zwembad voor vakantie met 8 - 10 personen vlakbij Saint Emilion in de Gironde
10 pers
4 slpk
3 badk
3 Waarderingen
Onmiddelijke boeking

Vakantiehuis voor vakantie met 8 tot 10 personen met privé zwembad vlakbij Saint Emilion in de Gironde - Ref. LPA-3386-2494 (3378)

Dit vakantiehuis (met 4 slaapkamers is dit huis ideaal voor 6 tot 8 volwassenen en 2 tot 4 kinderen), de slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn eveneeens toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Saint Emilion Gironde

Saint-Cibard