Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Landelijk gelegen vakantiehuis
  5. Pyrénées-Atlantiques

Vakantiehuizen in de Pyrénées-Atlantiques Landelijk gelegen

Vertrouw op Coin Secret voor een landelijk gelegen vakantiehuis in de Pyrénées-Atlantiques in Frankrijk. Voor een geslaagd... verblijf in een landelijke omgeving, in een mooi huis, gite of villa in de Pyrénées-Atlantiques ver van de stadsdrukte, aarzel niet langer en kies uit 2 resultaten van onze selectie. Een landhuis huren bij Coin Secret.

Coin Secret in de Pyrénées-Atlantiques, misschien in Saint-Martin-de-Seignanx of in Hasparren, of in de streek Landes - Chalosse, is uw garantie op een geslaagde vakantie in een door ons met zorg geselecteerd vakantiehuis.

Vakantiehuis met uitzicht voor vakantie in Hasparren in Baskenland
8 pers
4 slpk
2 badk

Vakantiehuis voor vakantie tussen Atlantische oceaan en Pyreneeën in Hasparren in Baskenland - Ref. LPA-3645-2627 (3478)

Het vakantiehuis ligt in een rustige woonwijk in de heuvels van Hasparren. Het vakantiehuis heeft meerdere terrassen met vrij uitzicht op de Pyereneeën.

 

Vakantiehuis Hasparren Baskenland - Rustig gelegen Landhuis voor vakantie op het land

Hasparren
Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz - Ontspannen verblijf in landelijke omgeving

Saint-Martin-de-Seignanx
Andere vakantiehuizen die u zouden kunnen interesseren