1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Vakantiehuizen met privé zwembad
  5. Privezwembad in Aquitaine
  6. Pyrénées-Atlantiques

Vakantiehuizen in de Pyrénées-Atlantiques met privé zwembad

Boek een vakantiehuis met privé zwembad in de Pyrénées-Atlantiques en geniet van een heerlijke ontspannen vakantie met vrienden of familie. Voor uw verblijf in het departement Pyrénées-Atlantiques in Frankrijk, u geniet zeker van de voordelen van een vakantiehuis met privé zwembad. Of u nu de hele dag aan het zwembad wilt liggen, de kinderen waterpolo willen spelen of voor lange zomeravonden aan het zwembad, u heeft de luxe van het zwembad voor u alleen. Kies nu en boek snel een van onze charmante of luxueuze vakantiehuizen met privé zwembad in de Pyrénées-Atlantiques, in Saint-Martin-de-Seignanx of in de streek Landes - Chalosse.

Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz - Vakantiehuis met prachtig privé zwembad

Saint-Martin-de-Seignanx

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.