1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Vakantiehuizen met verwarmd zwembad
  5. Pyrénées-Atlantiques

Vakantiehuizen in de Pyrénées-Atlantiques met verwarmd zwembad

Kies voor comfort en boek een vakantiehuis met verwarmd zwembad in het departement Pyrénées-Atlantiques in Frankrijk vanuit de huizen die wij aanbieden. Voor zowel klein als groot, de voordelen van een verwarmd zwembad bij uw vakantiehuis of luxe villa in de Pyrénées-Atlantiques zijn onweerlegbaar: u heeft de garantie ondanks het weer toch iedere dag van het zwembad te kunnen genieten. Geen aarzeling meer alvorens het zwembad in te duiken, uw met verwarmd zwembad in de Pyrénées-Atlantiques, in Saint-Martin-de-Seignanx of in de streek Landes - Chalosse verwacht u met de ideale watertemperatuur !

Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
22 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz - Vakantie vieren in villa met zwembad

Saint-Martin-de-Seignanx

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.