Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
 
  • Menu
  • Zoekopdracht aanpassen

Vakantiehuizen Saint-Martin-de-Seignanx

Er even tussenuit in een vakantie villa in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust, voor u geselecteerd in onze selektie van huizen en gites te huur in Saint-Martin-de-Seignanx.
Voor uw vakantie in Frankrijk in de Landes, in het plaatsje Saint-Martin-de-Seignanx, bekijk onze vakantiehuizen en registreer uw boeking Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen , home in Saint-Martin-de-Seignanx of in de omliggende plaatsjes Anglet of Lège-Cap-Ferret.
Vakantiehuis verwarmd zwembad St Martin de Seignanx, 25 km van Biarritz
20 pers
10 slpk
6 badk

Saint Martin de Seignanx, niet ver van Biarritz, ruim vakantiehuis voor 23 personen met verwarmd privézwembad en grote tuin - Ref. LPA-2830-2027 (3033)

Deze prachtige Bastide dateert uit 1900 en ligt op de grens tussen de Landes en het Baskenland op een landgoed van 2 hectare land, op ongeveer 7 km van Bayonne, de kust en de stranden. Een ideale locatie voor een geslaagde vakantie met familie of vrienden.

**Speciale aanbieding** 15 % Korting voor een verblijf tussen 12 Januari 2019 en 17 Augustus 2019 inbegrepen
**Speciale aanbieding** 15 % Korting voor een verblijf tussen 31 Augustus 2019 en 29 December 2019 inbegrepen

Vakantiehuis verwarmd zwembad Biarritz

Vakantiehuis met zwembad in Cap Ferret op 80 meter van het strand
12 pers
6 slpk
6 badk

Vakantiehuis met zwembad op 80 meter van het strand en het Bassin d’Arcachon. Voor 12 personen - Ref. LPA-1734-1091 (2298)

Dit vakantiehuis met zwembad is recent gerenoveerd en bevindt zich op het schiereiland van Cap Ferret in het plaatsje Piraillan, op een boomrijk grondstuk in een rustige omgeving.

Vakantiehuis Piraillan Cap Ferret

Andere vakantiehuizen die u zouden kunnen interesseren