1. Coin Secret
  2. Home Gironde Landes Pyrénées Atlantiques
  3. Alle vakantiehuizen
  4. Gironde
  5. Seizoensverhuur met zwembad Gironde

Vakantiehuizen Saint-Symphorien

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Gironde Landes Franse Pyreneeen Atlantische kust, kies in ons ruime aanbod van vakantiehuizen in Saint-Symphorien.

Voor een geslaagde vakantie in Gironde, zoek met filters op onze lijst van vakantiehuizen in Saint-Symphorien en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen, manor, home of villa in Saint-Symphorien of in de omliggende plaatsjes Bordeaux, Illats, Gradignan of Beauziac.

Gite met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie in de buurt van Sauternes in de Gironde
4 pers
1 slpk
1 badk
4 Waarderingen

Gite voor een gezinsvakantie, in het hart van de wijngaarden van Bordeaux, in de buurt van Sauternes, met gemeenschappelijk zwembad voor 2 volwassenen en 2 kinderen - Ref. LPA-1869-1130 (2327)

De gite ligt op het terrein van de eigenaren, die ter plaatse wonen. Voor gezinsvakantie in het hart van de wijngaarden, in de buurt van de grote kastelen en op 20 minuten van Bordeaux.

 

Gite huren vakantie Sauternes

Illats (op 21 km van Saint-Symphorien)
Villa met zwembad voor vakantie in Pessac Léognan vlakbij Bordeaux.
8 pers
4 slpk
4 badk
3 Waarderingen

Vakantie villa met privé zwembad ten Zuiden van Bordeaux, in de wijngaarden van Pessac-Léognan. Voor 8 personen - Ref. LPA-2093-1455 (2561)

Deze ruime en lichte villa bevindt zich vlakbij de stad Bordeaux, in de wijngaarden van de beroemde wijnstreek van Pessac-Léognan.

 

Villa zwembad vakantie Pessac-Léognan Gironde

Gradignan (op 39 km van Saint-Symphorien)
Vakantiehuis met zwembad privé zwembad voor vakantie in Gascogne, Landes
14 pers
6 slpk
3 badk

Vakantiehuis met verwarmd zwembad voor vakantie vlakbij het regionale park Landes de Gascogne - Ref. LPA-3650-2639 (3496)

Vakantiehuis met verwarmd privé zwembad op een terrein van +/- 1 ha, op ongeveer 500 m van het plaatsje Beauziac. Het 19e eeuwse herenhuis is ingericht met oude familiemeubels, maar biedt eveneens een modernere speel en fitnesssruimte.

 

Vakantiehuis zwembad vakantie Gascogne, Landes

Beauziac (op 44 km van Saint-Symphorien)

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.