1. Coin Secret
  2. Onze regios
  3. Languedoc Midi-Pyrénées
  4. Pyrénées-Orientales

Vakantiehuizen Canet-en-Roussillon

Ontspan in een vakantiehuis in Languedoc Roussillon Midi-Pyrénées, selekteer in ons ruime aanbod van vakantie villas in Canet-en-Roussillon.

Voor uw verblijf in de Pyrénées-Orientales, bekijk ons aanbod in Canet-en-Roussillon en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, apartment of country house (bastide) in Canet-en-Roussillon of in de omliggende plaatsjes Port-Vendres of Castelnou.

Vakantiewoning loft voor vakantie in Port-Vendres bij Collioures
7 pers
3 slpk
1 badk

Vakantiewoning loft in het hart van Port-Vendres, vlakbij Collioure, aan de middelandse zee - Ref. AUT-3314-2453 (3348)

Deze vakantiewoning loft is gelegen in het hart van Port-Vendres, op 5 minuten lopen van de eerste stranden en baaien. De loft ligt op de hoogste verdieping van een vierkant dorpshuis met 2 verdiepingen, en op het zuiden kijkt u uit op een klein openbaar plein in de schaduw van twee Catalpa's. Het beroemde toeristische plaatsje Coullioure ligt op +/- 3 km.

 

Vakantiewoning loft vakantie Port-Vendres Collioures

Port-Vendres (op 22 km van Canet-en-Roussillon)
Groot vakantiedomein met zwembad voor groepsvakantie met 24 personen in de oostelijke Pyreneeën
24 pers
9 slpk
11 badk

Groot luxe vakantiedomein met zwembad voor groepsvakantie met 24 personen in de oostelijke Pyreneeën - Ref. AUT-3373-2489 (3371)

Dit historische 13e-eeuwse landgoed is gerenoveerd tot een luxe vakantiedomein voor groepen tot 24 personen. Het domein ligt te midden van 100 hectare mediterraan dennenbos aan de voet van de Pyreneeën. Het domein ligt op slechts 3 km van Castelnou, een klein middeleeuws dorpje genaamd "Parel van Catalonië" en geclassificeerd als "Mooiste dorpen van Frankrijk" met een 10e-eeuws kasteel.

 

Groot vakantiedomein zwembad groepsvakantie Pyrénées Orientales

Castelnou (op 27 km van Canet-en-Roussillon)

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.