1. Coin Secret
  2. Onze regios
  3. Languedoc Midi-Pyrénées
  4. Aveyron
  5. Huurwoning met privé zwembad Aveyron

Vakantiehuizen Millau

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Languedoc Roussillon Midi-Pyrénées, kies in ons aanbod van vakantiehuizen in Millau.

Voor een geslaagde vakantie in de Aveyron, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in Millau en boek direct on line Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, castle, home of farmhouse (mas) in Millau of in de omliggende plaatsjes Saint-Bresson of Sauve.

  • Resultaten op comfort/thema
Gite met zwembad voor vakantie in de natuur in Saint-Bresson in de Cevennen
4 pers
2 slpk
2 badk

Gite met gemeenschappelijk zwembad voor vakantie midden in de natuur, in Saint-Bresson in de Cevennen - Ref. PRO-3628-2612 (3463)

De gite is deel van het landhuis van de eigenaren, die ter plaatse wonen. Het zwembad is voor gemeenschappelijk gebruik met de eigenaren. De gite is prachtig gelegen midden in de natuur, een bakker is via een voetpad te bereiken, voor meer inkopen gaat u naar Ganges (+/- 8 km).

 

Gite zwembad natuur vakantie Saint-Bresson Cévennes

Saint-Bresson (op 48 km van Millau)
Verhuur van een kasteel met privé zwembad en zicht op de Cevennen in Sauve, Gard
14 pers
7 slpk
5 badk

Kasteel uit de 13e eeuw met privé zwembad, gelegen in een park van 20 hectare met uitzicht op de Cevennen voor vakantie met 14 personen - Ref. LMP-3789-2786 (3602)

Het kasteel is smaakvol gerenoveerd en combineert modern comfort met historische architectonische elementen. Het heeft een privé zwembad en ligt in een bosrijk park. Het is geschikt voor vakantie met 14 personen.

 

Kasteel verhuur vakantie zwembad Sauve Anduze

Sauve
Vakantiewoning met privé zwembad in Sauve in Occitanie
4 pers
2 slpk
1 badk

Vakantiewoning voor 4 personen met klein privé zwembad en tuin - Ref. LMP-3813-2797 (3602)

Recent gerenoveerd stenen vakantiewoning met tuin en klein privé zwembad, in een uitzonderlijke omgeving aan de voet van een kasteel en zijn park.

 

Vakantiewoning zwembad Sauve Occitanie

Sauve

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.