1. Coin Secret
  2. Onze regios
  3. Languedoc Midi-Pyrénées
  4. Pyrénées-Orientales

Vakantiehuizen Perpignan

Er even tussenuit in een vakantie villa in Languedoc Roussillon Midi-Pyrénées, voor u geselecteerd in ons aanbod van vakantiehuizen in Perpignan.

Voor uw vakantie in Frankrijk in de Pyrénées-Orientales, in het plaatsje Perpignan, bekijk onze vakantiehuizen en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, apartment of country house (bastide) in Perpignan of in de omliggende plaatsjes Castelnou of Port-Vendres.

Groot vakantiedomein met zwembad voor groepsvakantie met 24 personen in de oostelijke Pyreneeën
24 pers
9 slpk
11 badk

Groot luxe vakantiedomein met zwembad voor groepsvakantie met 24 personen in de oostelijke Pyreneeën - Ref. AUT-3373-2489 (3371)

Dit historische 13e-eeuwse landgoed is gerenoveerd tot een luxe vakantiedomein voor groepen tot 24 personen. Het domein ligt te midden van 100 hectare mediterraan dennenbos aan de voet van de Pyreneeën. Het domein ligt op slechts 3 km van Castelnou, een klein middeleeuws dorpje genaamd "Parel van Catalonië" en geclassificeerd als "Mooiste dorpen van Frankrijk" met een 10e-eeuws kasteel.

 

Groot vakantiedomein zwembad groepsvakantie Pyrénées Orientales

Castelnou (op 18 km van Perpignan)
Vakantiewoning loft voor vakantie in Port-Vendres bij Collioures
7 pers
3 slpk
1 badk

Vakantiewoning loft in het hart van Port-Vendres, vlakbij Collioure, aan de middelandse zee - Ref. AUT-3314-2453 (3348)

Deze vakantiewoning loft is gelegen in het hart van Port-Vendres, op 5 minuten lopen van de eerste stranden en baaien. De loft ligt op de hoogste verdieping van een vierkant dorpshuis met 2 verdiepingen, en op het zuiden kijkt u uit op een klein openbaar plein in de schaduw van twee Catalpa's. Het beroemde toeristische plaatsje Coullioure ligt op +/- 3 km.

 

Vakantiewoning loft vakantie Port-Vendres Collioures

Port-Vendres (op 26 km van Perpignan)

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.