1. Coin Secret
  2. Home Loire

Vakantiehuizen Le Château-d'Oléron

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Bretagne, kies in ons ruime aanbod van vakantie villas in Le Château-d'Oléron.

Voor uw droomvakantie in de Charente-Maritime, kies in ons aanbod van vakantiehuizen in Le Château-d'Oléron en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen, castle of manor in Le Château-d'Oléron of in de omliggende plaatsjes Royan of Champagne-et-Fontaine.

huis met verwarmd privézwembad in Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
8 pers
4 slpk
3 badk

Vakantiehuis op kasteel met verwarmd privézwembad en gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4081-2836 (3654)

Het vakantiehuis is een bijgebouw van het 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in het kasteel, wat naast het vakantiehuis ligt. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad kasteel Dordogne

Champagne-et-Fontaine
Kasteel met verwarmd en privé zwembad in Périgord Vert, Champagne-et-Fontaine, Dordogne, vlakbij Brantôme
12 pers
6 slpk
5 badk

Vakantiewoning met privé zwembad in een vleugel van een kasteel, in het hart van de Perigord, gemeenschappelijke tennisbaan - Ref. PER-4082-2835 (3654)

Deze vakantiewoning voor 12 personen ligt in een vleugel van een 17e-eeuwse kasteel wat sinds 1820 in familiebezit is. De eigenaren wonen ter plaatse in een andere vleugel van het kasteel. Het zwembad is privé voor de vakantiegasten, op het domein bevindt zich eveneens een tennisbaan voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Vakantiewoning kasteel Dordogne Perigord

Champagne-et-Fontaine

Gelegen aan de Atlantische kust, is Le Château d'Oléron een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en erfgoedliefhebbers. Genesteld op het Île d'Oléron, biedt deze charmante gemeente een perfect evenwicht tussen rust en toeristische activiteiten. In de buurt vindt u het beroemde versterkte citadel, een echt getuigenis van het historische verleden van het eiland. De steden Saint-Pierre d'Oléron en Boyardville zijn ook te ontdekken voor hun typisch Charentaise sfeer. De nabijheid van de Atlantische Oceaan biedt bezoekers een veelheid aan watersporten en strandactiviteiten.

Om optimaal te genieten van uw verblijf in Le Château d'Oléron, kies voor een accommodatie die voldoet aan uw verwachtingen op het gebied van comfort en faciliteiten. Stel je voor dat je je vakantie doorbrengt in een mooi huis of villa, volledig uitgerust met een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens de warme zomerdagen. Of u nu met familie of vrienden bent, het huren van een accommodatie dicht bij de plaats is de garantie om onvergetelijke herinneringen te creëren in een uitzonderlijke omgeving terwijl u geniet van de lokale charmes in uw eigen tempo.

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.