1. Coin Secret
  2. Home Loire

Vakantiehuizen Saint-André-des-Eaux

Zoekt u een vakantiehuis in Loire in de plaats Saint-André-des-Eaux ? Maak uw keuze in ons ruime aanbod van vakantie villas in Saint-André-des-Eaux.

Voor een geslaagde vakantie in Loire-Atlantique, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in Saint-André-des-Eaux en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen , farmhouse (longère) of manor in Saint-André-des-Eaux of in de omliggende plaatsjes zoals Brech.

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in Kersauz in de Golf van Morbihan Bretagne
8 pers
4 slpk
3 badk
2 Waarderingen

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in Bretagne in de Golf van Morbihan. Voor 8 personen - Ref. BRE-1980-1385 (2510)

Dit gezellig ingerichte landhuis ligt vlakbij de Golf van Morbihan en de stranden van de oceaan (ongeveer 2,5 km).Het vakantiehuis met verwarmd zwembad ligt in een mooie wijk van Kersauz op ongeveer 3 km van de winkels.

 

Vakantiehuis verwarmd zwembad Kersauz Golf van Morbihan Bretagne

Saint-Gildas-de-Rhuys (op 45 km van Saint-André-des-Eaux)
Vakantiehuis voor 10 personen in Brech, Morbihan, Bretagne
10 pers
4 slpk
2 badk
1 Waardering

Karakteristiek vakantiehuis in Brech, in het hart van Morbihan, voor vakantie met 10 personen in Bretagne - Ref. BRE-2315-1621 (2698)

Karakteristiek vakantiehuis op een bijzonder domein van  ha met verschillende historische gebouwen, en het huis van de eigenaren. Ideaal gelegen vlakbij de Golf van Morbihan, in het hart van de toeristische regio van de Pays d'Auray.

 

Vakantiehuis 10 personen Brech Morbihan Bretagne

Brech

Andere vakantiewoningen die u misschien interesseren.