Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Provence

Vakantievilla in Bouc-Bel-Air

In Bouc-Bel-Air, in Provence, biedt Coins Secrets villa voor uw vakantie. Maak uw keuze in ons ruime aanbod van vakantiehuizen... van het type villa in Bouc-Bel-Air. Voor uw vakantie in de Bouches-du-Rhône, bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Bouc-Bel-Air wat aan uw wensen voldoet en neem contact met ons op om uw vakantiehuis te boeken.

Coins Secrets biedt diverse vakantiehuizen van het type villa in Bouc-Bel-Air of in de omliggende plaatsjes zoals : Vakantie villa in Aix-en-Provence.

Vakantievilla met zwembad op golfbaan St Victoire in de Provence
8 pers
4 slpk
3 badk
1 Waardering

Vakantievilla met privé zwembad in het park van de Sainte Victoire Golf Club (18 holes), vlakbij Aix en Provence aan de voet van de “Montagne de Sainte Victoire”. Voor 8 personen - Ref. PRO-1678-1006 (2246)

Het vakantiehuis bestaat uit de villa (6 personen) van +/- 135 m² en een onafhankelijk vakantiehuisje (2 personen) van +/- 20 m².

 

Vakantiehuis zwembad Fuveau Aix en Provence

Fuveau
Mooie Provençaalse vakantievilla voor 8 personen met privé zwembad voor vakantie in Lançon de Provence
8 pers
4 slpk
2 badk
1 Waardering

Mooie Provençaalse vakantievilla voor 8 personen met privé zwembad voor vakantie in Lançon de Provence - Ref. PRO-3049-2239 (3200)

Mooi Provençaalse villa met 4 slaapkamers met airconditioning, grote leefruimte met schuifpuien die direct openen naar het terras, de tuin en het zwembad.

 

Vakantievilla zwembad Lançon de Provence

Lançon-Provence