Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
  • Menu
  • Zoekopdracht aanpassen

  1. Coins Secrets
  2. Home Provence
  3. Vakantiehuizen Provence
  4. La Ciotat

Vakantiehuizen met privé zwembad in La Ciotat

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Provence, kies in ons aanbod van vakantiehuizen met privé zwembad in La Ciotat. Voor een... geslaagde vakantie in de Bouches-du-Rhône, bekijk rustig ons aanbod in landhuizen, villas en gites in La Ciotat en registreer uw boeking.

Wij bieden een ruime keuze in vakantiewoningen met privé zwembad in La Ciotat of in de omliggende plaatsjes Villa huren met privé zwembad in Aubagne, Vakantiehuis met privé zwembad in Fuveau of Gite met privé zwembad in Saint-Maximin-la-Sainte-Baume

Vakantievilla met zwembad op golfbaan St Victoire in de Provence
8 pers
4 slpk
3 badk
1 Waardering

Vakantievilla met privé zwembad in het park van de Sainte Victoire Golf Club (18 holes), vlakbij Aix en Provence aan de voet van de “Montagne de Sainte Victoire”. Voor 8 personen - Ref. PRO-1678-1006 (2246)

Het vakantiehuis bestaat uit de villa (6 personen) van +/- 135 m² en een onafhankelijk vakantiehuisje (2 personen) van +/- 20 m².

 

Vakantiehuis zwembad Fuveau Aix en Provence

Fuveau
Moderne vakantie villa met privé zwembad in Saint Maximin la Sainte Beaume
8 pers
4 slpk
3 badk
Directe boeking

Moderne vakantie villa met privé zwembad in Saint Maximin la Sainte Baume, rustig gelegen, voor vakantie met 8 personen - Ref. PRO-3165-2347 (3280)

Deze moderne vakantie villa is gelegen aan de rand van het dorp in een rustige villawijk. De villa domineert de vallei en kijkt uit op de omliggende heuvels. Geniet van de bijzondere architectuur van deze villa tijdens uw vakantie in Saint Maximin la Sainte Beaume.

 

Vakantie villa zwembad Saint Maximin

Saint-Maximin-la-Sainte-Baume