Coin Secret op Instagram
Coin Secret op Facebook
Coin Secret op Twitter
Coin Secret op Pinterest
RSS Coin Secret -  Nieuwe huizen
 

  1. Coin Secret
  2. Home Provence
  3. Vakantiehuizen Provence
  4. Pernes-les-Fontaines

Vakantiehuis aan strand of meer in Pernes-les-Fontaines

Overweeg vakantie in een vakantiehuis in Provence, kies in ons ruime aanbod van vakantiehuizen aan strand of meer in... Pernes-les-Fontaines. Voor uw vakantie in Frankrijk in de Vaucluse, in het plaatsje Pernes-les-Fontaines, bekijk onze vakantiehuizen en registreer uw boeking.

Coins Secrets biedt een selektie van vakantiehuizen aan strand of meer in Pernes-les-Fontaines of in de omliggende plaatsjes Vakantiehuis vlakbij het strand in Vaison-la-Romaine, Vakantiehuis aan het strand in L'Isle-sur-la-Sorgue of Villa voor strandvakantie in Le Thor

Vakantie appartement huren voor vakantie in Isle sur la Sorgue in de Provence
4 pers
2 slpk
2 badk

Vakantie appartement voor 4 personen in Isle-sur-la-Sorgue, aan de rand van de rivier "La Sorgue" - Ref. PRO-3621-2606 (3084)

Het appartement is zojuist volledig gerenoveerd en modern ingericht. Het appartement biedt uitzicht over de rivier "La Sorgue" die net aan de rand van het appartement ligt. Het levendige centrum van Isle sur la Sorgue (antiekmarkt, winkels en restaurants...) is te voet bereikbaar.

 

Vakantie appartement Isle sur la Sorgue Provence

L'Isle-sur-la-Sorgue
Gite in Provence voor 4 personen met klein verwarmd zwembad voor vakantie in Le Thor, vlakbij Isle sur la Sorgue
4 pers
2 slpk
1 badk
2 Waarderingen

Gite met klein zwembad voor vakantie in Le Thor, vlakbij Isle sur La Sorgue, aan de rand van de rivier - Ref. PRO-2707-1925 (2957)

De gite heeft airconditioning en ligt aan de rivier "La Sorgue", waar u kunt u zwemmen en kanoën (een kano staat ter beschikking). De gite heeft een eigen terras met een klein verwarmd privé zwembadje.

 

Gite zwembad vakantie Le Thor Provence

Le Thor