1. Coin Secret
  2. Comfort
  3. Extra services

Huur een Chef tijdens uw verblijf

Een nieuwe service bij Coin Secret

Chef aan huis Om optimaal te genieten van uw vakantie of om een bijzondere gelegenheid te vieren tijdens uw verblijf kunt u een Chef inhuren die u in uw vakantiehuis een onvergetelijk diner verzorgd.

Via een netwerk van geselectioneerde Chefs kunnen we u in de meeste vakantiehuizen een aparte service aanbieden van een Chef kok aan huis. Een diner service is mogelijk tijdens uw gehele vakantie of eenmalig om een bijzondere gelegenheid te vieren tijdens uw verblijf.

U geniet, de chef verzorgt uw diner !

Chef aan huis - 2 Een getalenteerde chef komt in de keuken van uw vakantiehuis een bijzonder diner koken. U hoeft niets te doen, de Chef doet alle boodschappen, treft de voorbereidingen, verzorgt de service en het opruimen.

Ideaal voor een bijzonder diner in uw vakantiehuis met uw vrienden of familie, wij kunnen met uw wensen de passende Chef vinden die in uw vakantiehuis, waar dan ook in Frankrijk, komt koken.

Meer informatie

Chef aan huis - 3 Voor meer informatie, of om een Chef tijdens uw verblijf te boeken, neemt u dan even apart contact op of meldt uw wensen direct in het boeking- of informatieformulier van het door u gekozen vakantiehuis.