Coins Secrets op Instagram
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets -  Nieuwe huizen
 
  • Menu
  • Zoek een vakantiehuis

  1. Coins Secrets
  2. Thema

Vakantiedomein Frankrijk

 

Bonjour en welkom op onze privé vakantiedomeinen !


U wilt eens een ander soort vakantie, u bent op zoek naar een heel bijzondere plek, een ander soort accommodatie, dit kunt u vinden op een privé vakantiedomein !

U zoekt een rustige lokatie om met familie of vrienden de vakantie door te brengen ? Huur het gehele vakantiedomein voor uw groep en geniet van rust en ruimte geheel voor uzelf…

Ontdek onze selektie van privé vakantie domeinen.

Op de privé vakantiedomeinen vindt u : Ruimte, kwaliteit en een mooie estetische inrichting. Op sommige domeinen worden eveneens verschillende service en diensten aangeboden : Restauratie, fietsverhuur, paardrijden en wijnproeverij...

Geniet van een droomvakantie op een van onze buitengewone vakantiedomeinen : Hoge kwaliteit in een prachtige omgeving en diverse activiteiten ter plaatse.

Venez passer des vacances exceptionnelles au Hameau de Coulon.

Het vakantiedomein Hameau de Coulon bestaat uit 10 vakantiehuizen (voor 6 tot 8 personen) die naast elkaar liggen net als in een gezellig frans dorpje. Iets verderop ligt nog een onafhankelijk vakantiehuis voor 6 personen.  Het vakantiedomein ligt middenin de natuur, tussen de Vallée de la Cèze en de Ardèche. Het vakantiedomein is tegen een heuvel gebouwd, alle vakantiehuizen bieden een prachtig vrij uitzicht over de vallei en de omliggende dorpjes.

Het oorspronkelijke dorpje ("hameau" in het frans) is in 1930 verdwenen, en is nu volledig nieuw opgebouwd in de oorspronkelijke stijl en met gebruik van traditionele bouwmaterialen. Het vakantiedomein biedt een moderne accommodatie in de authentieke sfeer van het leven een karakteristiek frans dorpje.

Hameau de Coulon

Domaine de Gressac

Geniet van een buitengewone vakantie op Domaine de Gressac.

Het Domaine de  Gressac ligt 30 km ten Noorden van Uzès. Het domein kijkt uit over het Cèze dal, en de rivier de Cèze stroomt benedenaan het 115 ha grote landgoed met bos en wijngaarden, prachtig gelegen middenin het beschermde natuurgebied Zone Natura 2000. 

Op het domein bevinden zich meerdere gites voor 2 tot 4 personen. De vakantiewoningen zijn gerestaureerd met behoud van authentieke en natuurlijke materialen, gecombineerd met een moderne en zeer comfortabele inrichting.

Op het domein zelf is al heel veel te doen : Het wijdse landgoed nodigt uit tot wandelen, moutainbiken, zwemmen in het zwembad of aan het privéstrand van het domein aan de rivier de Cèze. Natuurlijk kunt u op het wijngoed ook de wijnkelder bezoeken en de ter plaatse geproduceerde wijnen proeven.

Domaine de Gressac

Domein Sainte Colombe

Geniet van een buitengewone vakantie op vakantie domein Sainte Colombe.

Het Domein Sainte Colombe van 120 ha bevindt zich in « petit Camargue » in het midden tussen Arles, Nîmes en Montpellier. In een prachtige natuurlijke omgeving vindt u rust, ruimte en ontspanning temidden van de wijnvelden en de sparrenbossen.

Op het prestigieuze vakantiedomein kunt u verblijven in een villa of in een luxe Lodge tent, voor 2 tot 12 personen. Het domein biedt accommodatie op een hoog niveau, en extra service staat op aanvraag ter plaatse tot uw beschikking.

Ter plaatse worden diverse aktiviteiten aangeboden : Tennis, wandelingen, paardrijritten, zwembad, mountainbiken,...

Domein Sainte Colombe

Buitengewoon domein