1. Coin Secret
  2. Thema

Vakantiedomein Frankrijk

 

Bonjour en welkom op onze privé vakantiedomeinen !


U wilt eens een ander soort vakantie, u bent op zoek naar een heel bijzondere plek, een ander soort accommodatie, dit kunt u vinden op een privé vakantiedomein !

U zoekt een rustige lokatie om met familie of vrienden de vakantie door te brengen ? Huur het gehele vakantiedomein voor uw groep en geniet van rust en ruimte geheel voor uzelf…

Ontdek onze selektie van privé vakantie domeinen.

Op de privé vakantiedomeinen vindt u : Ruimte, kwaliteit en een mooie estetische inrichting. Op sommige domeinen worden eveneens verschillende service en diensten aangeboden : Restauratie, fietsverhuur, paardrijden en wijnproeverij...

Geniet van een droomvakantie op een van onze buitengewone vakantiedomeinen : Hoge kwaliteit in een prachtige omgeving en diverse activiteiten ter plaatse.

Venez passer des vacances exceptionnelles au Hameau de Coulon.

Het vakantiedomein Hameau de Coulon bestaat uit 10 vakantiehuizen (voor 6 tot 8 personen) die naast elkaar liggen net als in een gezellig frans dorpje. Iets verderop ligt nog een onafhankelijk vakantiehuis voor 6 personen.  Het vakantiedomein ligt middenin de natuur, tussen de Vallée de la Cèze en de Ardèche. Het vakantiedomein is tegen een heuvel gebouwd, alle vakantiehuizen bieden een prachtig vrij uitzicht over de vallei en de omliggende dorpjes.

Het oorspronkelijke dorpje ("hameau" in het frans) is in 1930 verdwenen, en is nu volledig nieuw opgebouwd in de oorspronkelijke stijl en met gebruik van traditionele bouwmaterialen. Het vakantiedomein biedt een moderne accommodatie in de authentieke sfeer van het leven een karakteristiek frans dorpje.

Hameau de Coulon