Indien u verder navigeert op deze website accepteert u het gebruik van cookies voor bezoekers statistieken en een verbeterde navigatie te realiseren (meer weten/instellen)
 
Coins Secrets op Google+
Coins Secrets op Facebook
Coins Secrets op Twitter
Coins Secrets op Pinterest
RSS Coins Secrets - Nieuwe huizen
 
 
 • Menu
 • Zoek een vakantiehuis

Luxe villa of lodge huren op vakantiedomein Saint Colombe

Vakantiedomein Sainte-Colombe

Geniet van een droomvakantie op het buitengewone vakantiedomein Domaine de Sainte Colombe.

Coins Secrets biedt u exclusief dit buitengewone vakantiedomein voor een absolute droomvakantie !

Bent u een natuurliefhebber maar zoekt u tevens een luxe verblijf met diverse service en activiteiten ter plaatse, ontdek dan Domaine Sainte Colombe, een paradijs in de Gard Provençal, temidden van de wijngaarden van Costières de Nîmes.
Het domein bevindt zich in een groen dal van 120 hectare, middenin in de prachtige natuur van de Camargue, op 15 km van Arles. Het domein kan groepen van 2 tot 40 personen ontvangen, de eigenaren en het professionele team ter plaatse staan volledig voor u klaar en maken ter plaatse al uw vakantiedromen waar !

Lees meer...Minder tekst...

Omgeving

Het Domein Sainte Colombe van 120 ha bevindt zich in « petit Camargue » in het midden tussen Arles, Nîmes en Montpellier. In een prachtige natuurlijke omgeving vindt u rust, ruimte en ontspanning temidden van de wijnvelden en de sparrenbossen.

Vanaf de heuvels van het Noord – Zuid georiënteerde landgoed heeft u een prachtig uitzicht over de Camargue...

De stranden van de Middelandse zee zijn in 30 minuten te bereiken via de spectaculaire weg langs door de Petite Camargue.

Service

Tijdens uw verblijf worden u geheel vrijblijvend en à la carte diverse service en activiteiten aangeboden om ter plaatse optimaal van uw verblijf te kunnen genieten.

Deze service en activiteiten in het thema van het betreffende seizoen kunnen bij aankomst op het domein zelf worden gereserveerd.

Ontbijt kan aan het zwembad of op het terras worden geserveerd, Table d’hôtes wordt aangeboden op het terras bij de 12e eeuwse kapel, was, schoonmaak en diverse andere diensten kunnen op aanvraag worden aangeboden.

Activiteiten ter plaatse : Paardrijlessen met een gediplomeerde leraar, of buitenritten in kleine groepjes en voor diverse niveaus, u kunt tevens uw eigen paard meebrengen die ter plaatse goed zal worden verzorgd. De tennisbaan is gratis en op reservering toegankelijk, voor een partijtje tennis met vrienden of tennislessen met een gediplomeerd leraar.

U kunt tevens te voet of met de mountainbike de diverse wandel - en fietspaden op het domein verkennen. In de omgeving onderneemt u boottochtjes of vissen op zee, watersport, de omliggende wijndomeinen en de manades de Camargue bezoeken, golf spelen...

Het 8 man sterke professionele team staat voor u klaar met originele ideeën voor een maaltijd of apéritief of een bijzondere activiteit op het 120 ha grote domein : Laat u verrassen : « Apéritif op lokatie met een uitzicht van 360° » , « la Sieste Musicale » , « Retour aux sources », jagen of champignons verzamelen, of eenvoudigweg genieten van een « plateau de fruits de mer » geserveerd op lokatie in een lagune...

Tijdens uw verblijf op het domein kunt u geheel vrijblijvend van het aanbod van diensten en activiteiten gebruik maken, tevens bent u vrij om geheel op uzelf te blijven in een self catering logement van uw keuze in dit vakantieparadijs... Alles mag, niets moet, dat is de magie van het Domaine de Sainte Colombe.

Accommodatie

Op het domein bevinden zich verschillende onderkomens, die verspreid liggen over het domein. Elke woning heeft zijn eigen privacy en intimiteit.

Op het vakantiedomein Sainte Colombe kunt u kiezen voor een verblijf in een traditionele 2-persoonskamer, een familiesuite, een luxe self catering safaritent met vrij uitzicht voor 4 personen of een gerenoveerde bergerie voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden.


Minder tekst...

Luxe Lodge Tent op privé vakantiedomein tussen Camargue en Provence

Safari tent Provence Camargue

Tussen Camargue en Provence, luxe safaritent in de natuur, in het hart van een privé domein van 120 ha met zwembad en tennisbaan. Voor 4 personen

Geniet van een verblijf « Out of Africa » in deze luxe safaritent, “glamping” in een prachtig privé domein van 120 ha voor een luxe vakantie middenin de natuur.

Deze luxe Safari tent bevindt zich op een heuvel met een prachtig uitzicht, tot aan de Middelandse zee op +/- 30 km. 

 • Beschikbaarheid
 • Foto's
 • Meer informatie
 • Toevoegen favorieten
 • Informatie / Reservering
7 Waarderingen
Luxe vakantiehuis met privé zwembad op een buitengewoon luxe vakantiedomein tussen de Provence en de Camargue

Vakantiehuis huis zwembad Provence Camargue

Tussen de Provence en de Camargue, op een prachtig privé landgoed bevindt zich dit luxe vakantiehuis met privé zwembad en peuterbad voor de allerkleinsten. Voor 12 personen

Op dit buitengewoon luxe vakantiedomein staat het hele team in voor uw comfort en een onvergetelijke vakantie.

Het vakantiehuis voor 12 personen bevindt zich op een privé landgoed dat is ingericht als luxe vakantiedomein van 120 ha, het vakantiehuis heeft een eigen tuin van 10000 m² met jeu de boules baan en bijzonder groot zwembad met peuterbad voor de allerkleinsten, en een ruim en comfortabel poolhouse aan het zwembad.

 • Beschikbaarheid
 • Foto's
 • Meer informatie
 • Toevoegen favorieten
 • Informatie / Reservering
7 Waarderingen
Villa met zwembad en tennisbaan voor vakantie in de Camargue

Vakantie villa pool tennisbaan Camargue Provence

Villa met zwembad, peuterbad en tennisbaan voor vakantie in de Camargue. Voor 12 personen

Deze vakantievilla voor 12 personen bevindt zich op een privé landgoed dat is ingericht als luxe vakantiedomein van 120 ha, deze villa ligt iets verder afgelegen van de receptie en heeft een eigen tuin van 10000 m² met jeux de boulesbaan en zwembad met een apart peuterbad voor de allerkleinsten, en een ruim en comfortabel poolhouse en een +/- 400 m² houten terras aan het zwembad met buitenmuziek (Ipod / Iphone).

 • Beschikbaarheid
 • Foto's
 • Meer informatie
 • Toevoegen favorieten
 • Informatie / Reservering
1 Waardering
Luxe tent te huur op vakantiedomein tussen Camargue en Provence

Luxe tent vakantiedomein Camargue Saint Gilles

In de Petite Camargue, tussen Camargue en Provence, luxe vakantie tent te huur op privé domein van 120 ha met zwembad, tennisbaan en hotelservice. Voor 2 volwassenen en 2 kinderen

De luxe tent voor 4 personen ligt op de heuvels van het vakantiedomein met 40 km aan wandel en fietspaden.

Op het privé domein van 120 ha bevinden zich slechts 4 luxe vakantie tenten, elk op een ruim perceel gebouwd, geniet van de rust, ruimte en de vrije natuur.

 • Beschikbaarheid
 • Foto's
 • Meer informatie
 • Toevoegen favorieten
 • Informatie / Reservering
4 Waarderingen
Luxe vakantie tent op vakantiedomein Sainte Colombe tussen Camargue en Provence

Luxe tent bijzondere vakantie Provence Petite Camargue

In de Petite Camargue, tussen Camargue en Provence, luxe vakantie tent te huur op privé vakantiedomein van 120 ha met zwembad, tennisbaan en hotelservice op aanvraag. Voor 2 volwassenen en 2 kinderen

De kinderen dromen van kamperen…  De ouders niet echt… In deze luxe safaritent voorzien van alle komfort brengt het hele gezin een fantastische vakantie door in de vrije natuur : rust, ruimte en ontspanning.

Deze luxe Safari tent bevindt zich op een heuvel met een prachtig uitzicht, tot aan de Middelandse zee op +/- 30 km.  40 Km van wandel en fietspaden nodigen u uit om het domein te verkennen.

 • Beschikbaarheid
 • Foto's
 • Meer informatie
 • Toevoegen favorieten
 • Informatie / Reservering
4 Waarderingen
Safaritent op privé vakantiedomein tussen Camargue en Provence

Safaritent zwembad Provence Camargue

Tussen Camargue en Provence, luxe safaritent in de natuur, in het hart van een privé domein van 120 ha met zwembad en tennisbaan. Voor 4 personen

Geniet van een verblijf « Out of Africa » in deze luxe safaritent, “glamping” in een prachtig privé domein van 120 ha voor een luxe vakantie middenin de natuur.

Deze luxe Safari tent bevindt zich op een heuvel met een prachtig uitzicht, tot aan de Middelandse zee op +/- 30 km. 40 Km van uitgezette wandel en fietspaden wachten op u om het domein te verkennen !

 • Beschikbaarheid
 • Foto's
 • Meer informatie
 • Toevoegen favorieten
 • Informatie / Reservering
3 Waarderingen